Nu utökar vi kreditavdelningen på Ekobanken!

street-escape-4421401_1920

Vill du arbeta med våra hållbara företag och organisationer?

Ekobanken är en medlemsägd, transparent och hållbar bank. Vi ger lån till verksamheter som skapar ett ekologiskt, socialt eller kulturellt mervärde.

Nu utökar vi kreditavdelningen med en kredithandläggare för företag och organisationer och letar efter dig som vill arbeta på Sveriges enda transparenta bank. Du ingår i en kreditgrupp på fem personer som hanterar hela låneprocessen för både privat och företag.

Du är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet från bank och med stort intresse för hållbar utveckling och social ekonomi. Positivt är om du har egen erfarenhet av hållbart företagande.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga lån och krediter av olika storlek till företag och organisationer samt att möta bankens kunder och potentiella kunder i deras olika utvecklingsfaser. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och kunna arbeta strukturerat. Du ska vilja medverka till att utveckla både banken och våra kunder tillsammans med övriga medarbetare.

Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm.

Ansökan och kontakt

Vi arbetar löpande med den här rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 6 mars. Du skickar din ansökan till hr@ekobanken.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kreditchef Reidar Erlandsson på reidar.erlandsson@ekobanken.se.

Om Ekobanken

Ekobanken är en värderingsdriven medlemsbank som ägs av omkring 2 600 medlemmar/andelsägare och har ca 6 000 kunder. Vi har kontor i Järna och i Stockholm och är 20 anställda. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas både professionellt och privat och vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och jämlikhet är en självklarhet. Ekobanken startade 1998 och vill göra samhället mer mänskligt och mer ekologiskt, socialt och kulturellt hållbart genom att ställa kapital till förfogande för den omställning världen behöver nu och framöver. Vi ger dig en möjlighet att påverka på allvar.