Vi söker en kredithandläggare till Sveriges enda transparenta bank

karusell_magasinet

Vill du arbeta med våra hållbara företag och organisationer?

Ekobanken är en medlemsägd, transparent och hållbar bank. Vi ger huvudsakligen lån till verksamheter som skapar ett ekologiskt, socialt eller kulturellt mervärde.

Nu utökar vi kreditavdelningen med en kredithandläggare för företag och organisationer. Du är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet från företag och krediter, helst från bank, och med stort intresse för hållbar utveckling och social ekonomi.

Du ska vara van vid att arbeta självständigt och kunna arbeta strukturerat. Du ska vilja medverka till att utveckla både banken och våra kunder tillsammans med övriga medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • handlägga lån och krediter av olika storlek till företag och organisationer
  • möta bankens kunder och potentiella kunder i deras olika utvecklingsfaser
  • handleda kunderna i deras hållbara utveckling

Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm.

Ansökan och kontakt

Vi arbetar löpande med den här rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 6 december. Du skickar din ansökan till hr@ekobanken.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kreditchef Reidar Erlandsson på reidar.erlandsson@ekobanken.se.

Om Ekobanken

Ekobanken är en värderingsdriven medlemsbank som ägs av omkring 2 700 medlemmar/andelsägare och har ca 6 000 kunder. Vi har kontor i Järna och i Stockholm. Ekobanken startade 1998 och vill göra samhället mer mänskligt och mer ekologiskt, socialt och kulturellt hållbart genom att ställa kapital till förfogande för den omställning världen behöver nu och framöver.