Ekobankens  broschyrer

Kredithandläggare/ kreditrådgivare sökes

Vi söker en kredithandläggare/kreditrådgivare till Sveriges enda transparenta bank

Vill du arbeta med krediter till hållbara företag och organisationer?

Ekobanken är en medlemsägd, transparent och hållbar bank. Vi ger huvudsakligen lån till verksamheter som skapar ett ekologiskt, socialt eller kulturellt mervärde. 
Vi söker nu en kredithandläggare/kreditrådgivare för företag och organisationer. Du är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet kreditgivning från bank, och med stort intresse för hållbar utveckling och social ekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga lån och krediter av olika storlek till hållbara företag och organisationer över hela Sverige samt att möta bankens kunder och potentiella kunder i deras olika utvecklingsfaser. I arbetet krävs vana vid att arbeta självständigt och strukturerat samt att kunna samarbeta i grupp. Du ingår i en kreditgrupp om fyra personer. Du ska vilja medverka till att utveckla både banken och våra kunder tillsammans med övriga medarbetare. Tjänsten är på heltid och placerad i Gamla stan, Stockholm. Resor inom Sverige förekommer.

Ansökan och kontakt

Vi arbetar löpande med den här rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast 22 mars. Du skickar din ansökan till hr@ekobanken.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kreditchef Reidar Erlandsson, reidar.erlandsson@ekobanken.se.

Om Ekobanken

Ekobanken är en värderingsdriven medlemsbank som ägs av omkring 2.800 medlemmar/andelsägare och har ca 7.000 kunder. Vi har kontor i Järna och i Stockholm.  Ekobanken startade 1998 och vill göra samhället mer mänskligt och mer ekologiskt, socialt och kulturellt hållbart genom att ställa kapital till förfogande för den omställning världen behöver nu och framöver.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas både professionellt och privat och vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och jämlikhet är en självklarhet.  Banken är medlem i den internationella bankrörelsen Global Alliance for Banking on Values och har de senaste åren toppat Fair Finance Guides lista som Sveriges mest hållbara bank.