Pietsch Arkitekter – Ett kontor i rörelse!

Nibble gård

Nibble gård. Foto: Erik Olsson

 

 

Pietsch Arkitekter är ett litet arkitektkontor med stora idéer. Verksamheten består idag av tre anställda och en till är på väg in i verksamheten till hösten.

Huvudkontoret har just flyttat till Högbergsgatan på Södermalm i Stockholm, men har en filial på Åsgatan i Järna.
De har under många år jobbat med arkitekturlösningar för antroposofins olika verksamheter inom vård, skola och omsorg och är välkända för sin gedigna kunskap.

– Även om vi nu flyttat kommer vår bas och vårt hjärta att vara kvar i Järna, säger Michael Pietsch, grundare och av Pietsch Arkitekter. Att vi nu startar kontor på Söder gör att det blir lättare att samarbeta med mer stockholmsbaserade kunder, men intentionen är också att sprida vår syn på vad arkitektur kan vara ur ett holistiskt perspektiv.

– Vi som tagit del av den antroposofiska tankevärlden ser kanske lite annorlunda på hur god arkitektur kan bidra till ett bättre samhälle och dessa tankar vill vi gärna dela med oss av.

Lokalen delar de med två andra företag som de också kommer att samarbeta med. – Tillsammans får vi en bredare kompetens och kan gå in i större projekt, vilket känns jättekul, avslutar Michael.

Läs mer om Pietsch arkitekter.